Heineken nieuwe partner Johan Cruijff Arena

Heineken verbindt zich tot en met 2026 als partner aan de Arena. Hierdoor komen de anderhalf miljoen biertjes die per jaar worden getapt in de Arena van Heineken.

Grolsch verdwijnt daarmee als partner uit de Arena. “De plannen die HEINEKEN heeft voor het stadion komen overeen met onze prioriteiten en toekomstvisie. De beleving van de bezoekers en zakelijke gasten tijdens wedstrijden en evenementen is voor ons heel belangrijk. We hebben hier samen met Grolsch een stevig fundament voor gelegd. Nu is het de beurt aan HEINEKEN hieraan een nieuwe impuls te geven.”

De Arena en Heineken hebben afgesproken om gezamenlijk te investeren in de beleving van de bezoekers in het stadion – de fan experience. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan daarin centraal. Zo gaat de brouwer helpen met de rondleidingen voor bezoekers en met de inrichting van het stadion, dat momenteel verbouwd wordt. Ook gaat Heineken participeren in de Amsterdam Innovation Arena – het innovatienetwerk waarin bedrijven samenwerken aan stadioninnovaties.